CoolDrawer

Med Fisher & Paykels CoolDrawer bestämmer Du själv användandet – inställ den till kyl, frys, sval, chill, nedkylning av vin eller dryckvaror. Allt i en låda!

Cool elegans möter flexibel funktionalitet
 Säg farväl till kökets klassiska ”arbetstriangel”, där Du går mellan ho, häll och kylskåp. Fisher & Paykels nya, ergonomiska CoolDrawer kyl-/fryslåda revolutionerar den moderna köksinredningen och ger dig optimal frihet och flexibilitet att placera CoolDrawern precis där Du önskar. Med CoolDrawer kan Du inreda med låga rena linjer som gör köket överskådligt och rymligare.

CoolDrawern säkrar en optimal förvaring av dina matvaror med de olika inställningarna: Traditionell kylavdelning (3°C) perfekt till många matvaror. Svalavdelning (12°C) till matvaror som ska förvaras i kylda torra omgivningar. Frysavdelning (-18°C) med 3 extra funktioner: Flaskkylning, snabbinfrysning och djupfrysning. Dessutom är CoolDrawern utrustad med en ”Chill”-funktion (0,5°C), perfekt till förvaring av kött, fågel och fisk, och en vininställning (7-15°C) som säkrar att vinet konstant förvaras vid korrekta serveringstemperaturer. Perfekta förvaringstemperaturer säkrar att matvarorna bevarar vitaminer, mineraler och näringsämnen. Med en CoolDrawer kan Du på varje tidpunkt växla mellan 5 olika temperaturer – precis efter dina behov.

CoolDrawern är utvecklad för den kvalitetsmedvetna konsumenten med sinne för kvalitet och design. Den eleganta designen döljer den avancerade teknologin som lätt betjänas genom den användarvänliga kontrollpanelen.


Du använder en äldre browser. Med IE eller Firefox kommer Du att få en perfekt visning. Uppgradera nu!