No-Frost kyl-/frysskåp

Med NoFrost teknologin från Liebherr får man fräscha varor i lång
tid. Matvarorna fryses med iskall, recirkulerad luft och den luftfuktighet som kan uppstå leds ut ur skåpet. Resultat: skåpet hålls fritt för frost och is, matvarorna bildar inga kristaller och Du behöver aldrig mer avfrosta.

NoFrost

Den praktiska frysbricka är perfekt till att frysa frukt, bär och örter
enskilt. Härmed undgår man att de klistrar ihop. Frysvarorna bevarar deras form och det är lättare att bara
ta ut den mängd som ska användas. Det nya SlimLine handtaget med integrerad öppningsmekanik är ergonomiskt anpassat till dörrhöjden. Härmed får man en lätt och obesvärad öppning av dörren.

Det nya SlimLine handtaget med integrerad öppningsmekanik är ergonomiskt anpassat till dörrhöjden. Härmed får man en lätt och obesvärad öppning av dörren.

Frysebakke

Icemaker är en helautomatisk ismaskin med fast vattentillförsel, som garanterar att Du alltid har välsmakande isbitar i hög kvalité. IceMaker ger dig isbitar till varje anledning – till en varm sommardag, till en stor fest eller endast till vardag. Icemaker är utrustad med en sensor, så att det automatiskt görs nya isbitar efter behov.

Tidlöst och elegant – SwingLinemodellerna i rostfritt stål. En harmonisk detalj är Liebherr-logot på dörren.

IceMaker

Glashyllorna är eleganta och i toppkvalité. Hyllorna är justerbara i
höjden och kan därför anpassas efter ditt behov. Glashyllorna och dörrhyllorna är utrustade med en rostfri stålframkant. Några av skåpen är utrustade med en delbar glashylla, som ger plats till höga flaskor etc. Man kan också ställa in 1,5 l. flaskor i dörren.

Flaskhyllan är ett praktiskt och elegant sätt att förvara flaskorna på. Man har plats till 5 flaskor samtidigt.

Den automatiska SuperFrost-funktionen reducerar snabbt temperaturen i frysskåpet och ser till att dina frysvaror snabbt fryses ända in till kärnan. På så sätt bevaras viktiga vitaminer och mineraler. Funktionen går automatiskt tillbaka till –18°C när matvarorna är frysta så man sparar ström.

GlassLine

De väldesignade och genomsiktliga fryslådorna är otroligt praktiska: de är extra djupa, slutna hela vägen runt och kan lyftas ut. De ger en fin överblick över vad man har i frysen och ger optimala förvaringsmöjligheter. De är designade på ett sådant sätt att alla frysvaror, från stora kycklingar och kalkoner till pizzor passar perfekt och lätt in i lådorna.

Fryseskuffer

Du använder en äldre browser. Med IE eller Firefox kommer Du att få en perfekt visning. Uppgradera nu!