Tryck på bilden för att se Witt hällar

Tryck på bilden för att se Witt kökskatalog

Tryck på bilden för att se Witt fläktkåpor

Witt Range består av kvalitetsprodukter och innehåller bland annat induktionshällar, fläktkåpor och inbyggnadsugnar. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet och innovativa lösningar förpackade i läcker design.

Witt spishällar

Witts sortiment med spishällar består av flera olika serier. Gemensamt för alla spishällar är att de har utvecklats med skandinavisk design i åtanke. Allt utvecklingsarbete sker i Västeuropa och här tillverkas också alla modeller, från den billigaste hi-light-spishällen till de dyraste induktionsspisarna.

Modellerna behöver endast två centimeter luft under plattan för luftcirkulation. Dessutom krävs varken sockelgaller, luft bakom lådorna eller luft mellan skåp och bordsskiva. Därmed kan du enkelt installera en Witt-spishäll utan att kompromissa med designen eller funktionerna i köket.

Den mest exklusiva serien består av intelligenta induktionsspishällar som ger dig en helt svart spishäll utan konturer på hällen. Samtidigt har spishällarna elegant vit belysning med två ljusstyrkor som underlättar matlagningen. Den här serien är försedd med rektangulära zoner som är placerade nära varandra. Därmed kan du använda brofunktionen för att koppla samman zonerna till stora induktionsfält. Alla modeller är försedda med kok- och tillredningssensorer som gör det möjligt att ställa in varje zon på antingen 42, 70 eller 94 °C. Nu behöver du inte längre smälta choklad i vattenbad, bränna vid smält smör och risgrynsgröt, spräcka korvarna i grytan eller överkoka potatisarna. Matlagningen sköts enkelt och bekvämt via sensorerna.

Den här serien med spishällar finns i 60, 70, 78, 90 och 100 cm bredd samt med exklusiv vit belysning eller traditionell röd belysning.

Witt fläktkåpor

Witts sortiment med fläktkåpor innehåller produkter för alla smaker. Oavsett om det gäller snedställda modeller, lampspiskåpor, fläktkåpor inbyggda i taket, underbyggnadsmodeller eller bordsfläktkåpor innehåller programmet mängder av alternativ.

Fläktkåpan är den produkt i köket som ger dig störst möjlighet att sätta din egen prägel. Vill du ha en diskret fläktkåpa, eller en fläktkåpa som ger hela köket en exklusiv känsla? Valmöjligheterna är många och modellerna i Witt-sortimentet är noga utvalda så att du ska kunna hitta rätt modell för just ditt kök.

De allra flesta modellerna i Witt-programmet är uppgraderade med de bästa filtren, de bästa motorerna och den senaste tekniken. Detta garanterar att du får en fläktkåpa med optimal energiklass och högsta kvalitet oavsett vilken modell du väljer.

Den nya Witt Precious-serien är helt enastående. Alla modeller är handtillverkade i keramik och finns i mässing, silver, koppar och vitt. Fläktkåpan blir en egen unik möbel i varje kök. Modellen finns även som lampa, så att du kan ha en spishäll med fläktkåpa på ena sidan av köksön och motsvarande lampa på den andra.

Witt ugnar

Den nya pyrolysugnen från Witt matchar den minimalistiska design som kännetecknar Witts spishällar och fläktkåpor. När ugnen är stängd är den helt svart med en diskret stålram. Displayen är dold och fronten är helt gjord i svart glas, vilket gör det nästan omöjligt att se in i ugnen. När ugnen är på visas en elegant och diskret display med vitt ljus som ger den ett stilrent och tidlöst användargränssnitt.

Ugnen har en pyrolysfunktion som automatiskt rengör ugnsutrymmet, en keramisk katalysator som renar luften innan den kommer ut i köket, ett stort ugnsutrymme på 70 liter som ger gott om utrymme för matlagning i flera nivåer, tvåradig belysning som ger god sikt i hela ugnen samt telskopskenor som gör att du kan dra ut bakplåten eller ugnsplåten hela vägen ur ugnen för enkel tillagning.

Ugnen har ett mycket elegant och diskret utseende som passar i alla kök.


Du använder en äldre browser. Med IE eller Firefox kommer Du att få en perfekt visning. Uppgradera nu!