Witt fläktkåpor

Stilren design till alla kök

Witt-Beehive_free_black

Witt lanserar nu ett nytt, spännande och innovativt sortiment av fläktkåpor. Kännetecknande för alla fläktkåporna är att de är försedda med modern teknik som ger dig en effektiv fläktkåpa med unik, trendsättande eller traditionell design.

Sortimentet består av en rad mycket olika fläktkåpor. Därför finns här något för alla smaker, oavsett om du gillar stilrena kök där vitvarorna inte ska dra till sig någon uppmärksamhet, eller om du har ett unikt designerkök som bara saknar den där sista detaljen.

En takfläktkåpa blir nästan osynlig i köket och skapar samtidigt ljus och överblick. Rummet känns större, men tack vare fläktkåpornas kraftfulla motorer avlägsnas matos och ånga på ett effektivt sätt. Med integrerbara fläktkåpor kan du skapa en perfekt helhet i köket. Gömda i kökets design, men försedda med intelligent teknik.

Lampfläktkåporna passar dig som önskar sätta en unik prägel på köket, gärna vill vara annorlunda än grannen och värdesätter att ha ett spännande och funktionellt designelement som hänger i köket.

Gå på upptäcktsfärd i vår nya katalog och hitta den fläktkåpa som passar just din stil.

Mycket nöje!


Du använder en äldre browser. Med IE eller Firefox kommer Du att få en perfekt visning. Uppgradera nu!