Avnjut vinet ur glas från testvinnande Zalto

Registrera köpet av ditt Liebherr-vinskåp och få 2 st. Zalto Burgundy-vinglas till ett värde av SEK 780:-

Gäller endast för köp som utförts från och med den 15 mars 2021 till och med den 23 maj 2021

 

Fritstående vinskabe

Ett vins temperatur har effekter på njutningen av vinet. För att faktorer som temperatur, luftfuktighet och ljus inte ska påverka vinkvaliteten är ett vinskåp från Liebherr optimalt lämpligt för lagringen. I innerutrymmet råder en tillräckligt hög luftfuktighet, innehållet skyddas mot både UV-ljus och mot skakningar. Dessutom går det att reglera temperaturen individuellt - beroende på om flaskorna är avsedda för avnjutning inom kort eller för långvarig lagring.

Se fristående vinskåp

Indbygningsvinskabe

För njutningen av vinet spelar den rätta temperaturen en viktig roll. Detta gäller både för den långsiktiga lagringstemperaturen och för dricktemperaturen. Ett vinklimat- och serveringsskåp från Liebherr utgör den perfekta lagringsplatsen. Vinet lagras här under exakt kontrollerade förhållanden och förblir skyddat mot miljöpåverkan. På grund av olika storlekar och dörrlösningar är det enkelt att infoga inbyggnadsskåp från Liebherr i köksrader eller vägg-till-väggskåp.

Se Inbyggnadsvinskåp

Zalto-vinglas

När du lyfter ett Zalto-glas, så vet du det! Glaset du håller i din hand är helt exceptionellt. Det perfekt munblåsta glaset är i fullständig balans och utstrålar en elegans och överlägsen funktionalitet som inte många kan matcha.

Det vackra Burgundy-vinglaset, som du här kan få med när du köper ditt vinskåp, kommer från den vackra serien Zaltos Denk’Art, som hyllas världen över som de bästa vinglasen i en mängd tester. Serien kännetecknas av att alla glas är ytterst utsökta, tunna och lätta i designen. Glasen är perfekt balanserade och känns otroligt naturliga och enkla att hålla i, utan att på något sätt vara för ömtåliga.

Samt hos alla auktoriserade Liebherr handlare