Brandt - en av Europas största och mest erfarna tillverkare av vitvaror

Brandt är en erkänd fransk vitvarutillverkare som startade redan 1924. Sedan dess har Brandt lyckats sprida sig till resten av Europa och är idag en av Europas största och mest erfarna tillverkare av vitvaror. I sortimentet ingår ugnar, mikrovågsugnar, kokplattor, diskmaskiner, kyl / frys och mycket mer.

I över 60 år har Brandt utvecklat en stark anslutning till konsumenten baserat på förtroende och närhet. Sedan starten har Brandt bedrivit ett enkelt uppdrag: Att vara där för konsumenter under hela livet genom att erbjuda innovativa, användbara och relevanta vitvaror.

Varje innovativ produkt från Brandt speglar stark miljöexpertis och kunskap. Brandt strävar efter att vara ett socialt ansvarsfullt varumärke som prioriterar mänskliga relationer, relevant innovation, kvalitet och hållbarhet, samtidigt som hänsyn tas till miljöpåverkan.

Oavsett om det är diskning, matlagning eller kylskåp, har Brandt toppat försäljningstabellen i årtionden, och kommer i framtiden att fortsätta vara ett starkt varumärke du kommer att vara nöjd med.

Witt A / S är den officiella distributören av Brandt i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Belgien, Luxemburg och Nederländerna.