Segway-Ninebot - marknadsledande inom elfordon

Om du står upp och lutar dig framåt, så kommer du inte bara att falla på ansiktet! Din hjärna förstår att du saknar balans p.g.a. att vätskan i innerörat förändras. Detta "triggar" dig att sätta fram ditt ena ben och stoppa fallet. 

Segways teknik gör i stort sett samma sak, förutom att fordonen har hjul istället för ben, en motor istället för muskler, en samlig mikroprocessorer istället för hjärna och en sofistikerad  uppsättning sensorer och gyroskop-sensorer istället för inneörats balanssystem. Precis som din hjärna, upptäcker en Segway-produkt din rörelse, när du lutar dig framåt. För att hålla balansen, så rullar hjulen med, i precis rätt hastighet och du åker framåt.

Som marknadsledande inom elfordon, har det alltid varit Segway-Ninbebots vision att tillverka alternativa, miljövänliga kortdistans-fordon. Idag använder fler och fler människor produkter från Segway-Ninebot som ett miljövänligt alternativ till de kortare resorna, som man förut skulle använt bilen för.

Segway och Ninebot är dedikerade till att sömlöst koppla samman robotstyrda lösningar med smartphones och att integrera existerande teknik och framtida ideer, som exempelvis röststyrning och ansiktsigenkänning med robottekniska produkter - produkter som är ytterst interaktiva och bjuder in till en aktiv och smart livsstil.

Witt A/S är officiell distributör av Segway-Ninebot i Danmark, England, Finland, Irland, Norge och Sverige.

Gå till Segway-inebots hemsida