Med BioFresh-tekniken håller sig matvarorna fräscha längre.
När matvaror förvaras vid en konstant temperatur nära 0 °C och vid
rätt luftfuktighet bevaras näringsämnen som vitaminer och mineraler
mycket längre än i traditionella kylskåp. Med justerbara temperaturer
på 0 °C och -2 °C erbjuder Liebherr BioFresh-Plus funktionen ännu
större flexibilitet.
17
Lång hållbarhet
med BioFresh
Mer om BioFresh.
biofresh.liebherr.com
Vitaminer för en sund diet
Det är naturligtvis otroligt viktigt för nyinköpta
och färskplockade matvaror att de förvaras
korrekt eftersom detta gör att näringsämnena
bevaras. Hållbarheten och fräschheten hos de
flesta frukter och grönsaker kan förlängas
genom att de förvaras i en BioFresh-låda (med
undantag för tomater). Det är till och med
bevisat att vitamininnehållet i frukt och grönt
kan stiga när det förvaras i BioFresh.
Det perfekta klimatet
Miljön i HydroSafe-lådan är perfekt för
förlängd hållbarhet hos frukt och grönt, vilket
gör att de viktiga vitaminerna och den färska
smaken bevaras. Däremot är låg luftfuktighet
och en temperatur strax över fryspunkten perfekt
för förvaring av kött, där såväl aromer och smak
bevaras. Det är dessutom bra för
mejeriprodukter om de förvaras vid en
temperatur på strax över 0 °C och vid låg
luftfuktighet eftersom det förlänger hållbarheten
jämfört med förvaring i ett traditionellt kylskåp.