Chef-funktion
Välj en av de 15 rätterna från meny, och placera
maten i den korrekta höjden. Därefter tillreder ugnen
maten helt automatiskt, och du kan förvänta dig ett
perfekt resultat varje gång!
12 wittsverige.se
Tillredning på låg temperatur
Professionella kockar använder ofta lång tillagningstid,
helt enkelt för att maten blir bättre; extra mör och
mer smakfull. Nu kan du göra detsamma. Välj rätten
i menyn, sätt in maten i den korrekta höjden och
ugnen klarar resten.
Fransk pattisserie
Macarons, cannelés, chokladfondant... Endast De
Dietrichs specialprogram hjälper dig med precision
och succéfullt att skapa pattisserie-klassikerna.
Välj mellan 14 automatiska recept, och förvänta
dig beröm!
Torkfunktion
Torkning är en gammal, men effektiv
konserveringsteknik. Vid en stabil temperatur mellan
60-80 °C torkas aromatiska örter, frukter och
grönsaker skonsamt. Utöver en bättre hållbarhet,
bevaras vitaminerna nästan intakt.
Värmefördelning
Alla De Dietrichs ugnar är utrustade med ett unikt
värmefördelningssystem. 4 ventilationsöppningar
fördelar värmen i ugnsrummet och ger ett perfekt
bak- och stekresultat.
Kulinarisk Guide
När du har valt det önskade receptet och fyllt i rättens
vikt, väljer ugnen själv det rätta tillagningsprogrammet
inklusive temperatur och tid.