iRobot

Framtidens rengöring tar form

Roomba® -robotdammsugaren kartlägger ditt hem och tömmer sin dammbehållare. Med Braava® -robotgolvmoppen kan du säga farväl till din gamla golvmopp. Upplev det perfekta samarbetet mellan Roomba® och Braava®, där golvmoppen automatiskt startas efter dammsugning.

 

Liebherr

Design för alla smaker

Med ett kyl-/frysskåp från Liebherr är du garanterad en lång produktlivslängd, och med det breda sortimentet (t.ex. klassiskt rostfritt stål, elegant BlackSteel eller stilren glasfront) hittar du lätt det skåp som passar perfekt in i ditt kök.

Witt

Strong knowhow - Quality products

Witt utvecklar unika, innovativa och efterfrågade vitvaror, samt småapparater i både det höga och låga prissegment, och är branschledande inom utveckling av innovativa produkter med höga specifikationer.

Sage

Den optimala köksserien

Prisbelönt köksutrustning designad att inspirera och hjälpa dig att uppnå perfekta resultat. Oavsett om det handlar om espressomaskiner, matberedare eller våffeljärn, så är alla Sage®-maskiner innovativa, funktionella, användarvänliga och utrustade med den senaste teknologin.

 

De Dietrich

MasterChef i egna köket

Få full kontroll över matlagningen och skapa perfekta resultat med De Dietrichs precisionsteknologi. Oavsett om du är amatör eller professionell kock kan du med hjälp av De Dietrich skapa äkta magi i köket.

Everdure

Everdure by Heston Blumenthal

En grillserie som ingen annan. I nära samarbete med designers och tekniker var det Hestons uppdrag att skapa den perfekta och moderna grillen. Genom att kombinera den senaste tekniken och designestetiken med användarvänlighet och omtanke, har han skapat en grillserie som ger dig den noggrannhet som du alltid drömt om.

 

Segway-Ninebot

Upplev framtiden för personlig rörlighet

Du kan använda din segway överallt - till och från jobbet, när du ska ha kul, tillsammans med andra eller ute i terrängen. Segway är din personliga transport, som anpassar sig efter dina behov - utan att offra någon energi!

 

Segway Navimow

Automatiska robotgräsklippare

Segway Navimow är automatiska robotgräsklippare som är enkla att hantera och använda. Med Navimow får du mer fritid till att göra det du älskar och en oklanderlig och lättskött gräsmatta.

Brandt

Design - Funktionalitet - Prestanda

Den nya kollektionen från Brandt består av ett innovativt produktsortiment med en elegant och stilren design. Med Brandt i köket kommer du att uppleva den perfekta friheten att leva ut dina kulinariska fantasier.

 

 

TEMINISTERIET

Special-te i gourmetkvalitet

Exklusivt ekologiskt te. Inspirerad av Österns tetraditioner kombineras gamla traditioner med skandinavisk kultur, minimalism och design. Resultatet är sublima smaker med multikulturella toner med en skandinavisk tvist.

 

Robomow

Gör livet lättare och ger mer tid med familjen

Robomows robotgräsklippare passar i alla slags familjer och vardag - den anpassar sig till dig, din familj - och er trädgård. Gräsklipparna är utformade för att ge dig den bästa och mest tidsbesparande gräsklippningen någonsin.

 

BESV

Intelligent design som ger mervärde

BESV är dedikerade att skapa el-cyklar och tillbehör i världsklass som kombinerar avancerad teknologi, produktionsinnovation och unik stilfull design. Allt för att ge kunderna en fantastisk användarupplevelse.

 

VBreathe

Helt naturlig renser og afgifter luften

VBreathe designes, udvikles og samles i Australien og kombinerer HEPA-filtrering med deres vigtige VActive Gel-teknologi, for at give verden den mest intelligente, bærbare og effektive indendørs luftrenser, der findes inden for dens kategori.

HYGGE!

HYGGE!

HYGGE! handlar om värme, komfort och närhet – alla de känslor du får från en perfekt kopp choklad eller chai latte. Den läckra serien från HYGGE! innehåller ekologiska chai latte och choklad med spännande smakkombinationer.

ESPRO

Kaffe och te utan sump med Espro pressokanna

Espro pressokanna är utformad för att noggrant ta sig an dina preferenser - kaffebönan eller tebladet - och kombinera dem med den perfekta bryggmiljön.

Witt Dome

Få den optimala upplevelsen i natursköna omgivningar

2 vackra Dome-hus har byggts i området kring Gødstrup, där den ena ger möjlighet för stora smakupplevelser i samarbete med Restaurant domæne, och den andra ger välbefinnande och harmoni i samarbete med Wessel Yoga.

 

Fisher&Paykel

Balans, harmoni och enkelhet

Det är kärnan i Fisher & Paykels sätt att tänka. Produkterna ska "göra skillnad" - göra vardagen lättare, så att tiden kan användas till det som verkligen är viktigt: Familj och vänner.

ROIDMI

Ge dammet en match

ROIDMI står för den senaste teknologin inom sladdlös dammsugning. Hög användarvänlighet, effektiv sugeffekt och stilfull design. En design ROIDMI har skördat många globala designpriser för.

 

Vtech

Marknadens bästa babyvakter och videomonitorer

Oavsett om du önskar dig en traditionell babyvakt eller den mer avancerade lösningen med lugnande natthimmel, vaggvisor, tvåvägskommunikation, videomonitor samt infraröd nattkamera, har vtech den perfekta produkten för dig.

 

Ecotronic

En stark produkt för den prismedvetna konsumenten. 

Ecotronic är ett populärt vitvarumärke, med fokus på enkelhet, stilren design och användarvänlighet. 'Simple Living' dock utan att någon gång kompromissa.

tex–lock

Innovativa och säkra cykellås

Tex-lock är ett textilbaserat lås, konstruerat i flera lager av högteknologiska material, som gör det flexibelt och lätt, samtidigt som det är lika säkert som stål. Varje lager tillför olika säkehet, så som motståndkraft mot eld, bultsaxar och sågar.

 

T-lab

Välkommen till en värld av pole pole trädjur

Pole pole betyder "långsamt långsamt" på Swahili, och beskriver väldigt väl den process, och tiden det tar att framställa dessa små underbara och vackert framställda, handgjorda djur.

Overade

Ta dig runt i trafiken bekymmersfritt

Nu behöver du inte längre välja mellan frihet och säkerhet. Overade har designat en ihopfällbar hjälm, som ryms i din i väska - så att du kan njuta av den till nästa resa, utan besvär.

 

Coboc

Motion engineering

En elcykel som inte ser ut som en elcykel. Coboc skapades utifrån den visionen. Nyfikenhet, kreativitet och passion har drivit Coboc sedan starten enligt mottot: Motion Engineering.

 

nomadiQ

nomadiQ gör det enklare att grilla - överallt!

Lås upp, fäll ut, anslut och du är redo! Lättviktsdesignen (5,6 kg) och den bekväma axelremmen gör att nomadiQ är enkel att ta med överallt. Var kommer du att med din nomadiQ-grill?

 

PowUnity

Stöldskydd via GPS för elcyklar

BikeTrax är det bästa stöldskyddet via GPS hittills – och det monteras dolt vid motorn på din elcykel. Appen skickar ett larm till dig så snart din cykel flyttas. Därför hatar tjuvarna oss. Och du? Du kommer att älska BikeTrax – precis som du älskar din cykel.

YBell Fitness

Vinder af Design Award YBell Fitness

YBell er omhyggeligt designet af eksperter i fitness og industrielt design for at gøre det nemt og tilgængeligt. Det er blevet designet og redesignet for at få det rigtigt

Verdens førende, multiprisvindende, 4-i-1 fitnessværktøj til studie-, klub-, personlig-, gruppe- og udendørstræning.

Schrader Airsistant

Mer säkerhet - mer komfort

Schrader Airsistant är lätta och hållbara däcktryckssensorer monterade på däckventilen övervakar cykeldäckens lufttryck och temperatur och överför realtidsdata via Bluetooth-lågenergiteknik till den befintliga cykeldisplayen, en kompatibel cykeldator eller en mobilapp (iOS eller Android).

Shapeheart

En unik magnetisk mobilholder

Shapeheart har udviklet et unikt koncept af magnetiske mobilholdere, der kan tilbyde den mest enkle og kompatible montering til cykler, løbehjul og løb.

by KlipKlap

Møbler der stimulerer børns motoriske udvikling

by KlipKlap skaber møbler og tilbehør, der stimulerer den motoriske udvikling hos børn, ligesom de inviterer til leg og nærvær mellem børn og deres forældre.

mill·one

Den kompromisløse manuelle kaffekværn

mill·one er tysk design lavet med hjerte og sjæl. Kollektionen består af to grundmodeller, der er skræddersyet til forskellige brugerpræferencer uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion.

Brita

Nyd velsmagende, BRITA-filtreret vand

BRITA er førende indenfor filtrering af postevand. Vores populære filtreringskander fjerner kalk, klor og urenheder og giver en bedre smag. Blød og god. Med over 50 års erfaring ved BRITA om nogen, hvad sundt og frisk velsmagende vand skal indeholde – og ikke indeholde.

Aiper

Intelligent and cordless pool robots from Aiper

Aiper is a leading manufacturer of advanced robotic pool cleaners dedicated to delivering outstanding quality and innovation to pool enthusiasts worldwide. With a passion for technological advancement and customer satisfaction, Aiper has established itself as a reliable partner in pool care.

TRX

Funktionelle træningsprodukter i høj kvalitet

TRX er verdens førende inden for funktionelle træningsprodukter i høj kvalitet. Udover at levere førsteklasses udstyr, leverer og udvikler de også programmering og uddannelse. TRX er i dag et kendt brand i hele verden, der bl.a. benyttes af kommercielle træningsudbydere, sportsudøvere, militært personel, sundhedspersonale og private brugere.

Witt Promo 2024

De största återförsäljarna

Vi representerar och distribuerar några av de bästa internationella varumärkena och samarbetar med de största återförsäljarna i hela Norden, Storbritannien, Irland och Benelux-länderna.

Visa återförsäljere

Service

Vi erbjuder omfattande service och professionell hjälp så att du får ut det mesta av dina produkter.

Gå till service

Om Witt

Witt A/S säljer och utvecklar unika, innovativa och efterfrågade produkter till kunder i hela Norden

Läs mer om Witt