Spontan ansökan

Har du ett professionellt självförtroende och vill testa dina färdigheter i en sund och snabbt växande verksamhet? Skicka en motiverande ansökan och relevanta dokument, där du beskriver hur DU kan göra skillnad för Witt.

Då vi tar emot många spontana ansökningar, ber vi dig vänligen att beskriva så noggrant som möjligt, inom vilket tjänsteområde du söker. När du skickat din ansökan, kommer vi att kontakta dig, om du har kompetenser som är relevanta för en ledig tjänst.

Vi behåller din ansökan i sex månader, därefter raderas den. För frågor och ytterligare information är du välkommen att kontakta [email protected]

Skicka spontan ansökan
 

Varför Witt?

Witt A/S säljer och utvecklar innovativa, efterfrågade vitvaror samt småapparater till kunder i hela Norden. Vi säljer produkter i både det höga och låga prissegmentet och är branchledande i utvecklingen av innovativa produkter med höga specifikationer.

142

entusiastiska medarbetare

Vi har över 142 entusiastiska och duktiga medarbetare, som levererar till och servar våra kunder på hög nivå. Vi är stolta över att kunna samla hela företagets grund inhouse.

28

års erfaring

Witt A/S grundades 1993, då "mannen bakom verket" beslutade att använda sitt efternamn som det nya företagsnamnet och använda extrarummet hemma som säljkontor.

 

15

olika länder

Idag säljer Witt produkter från 15 olika länder. Produkterna säljs fortfarande till de största vitvaru- och köksbutikerna i Norden, UK, Irland och Benelux-länderna.