Everdure by Heston Blumenthal är en grillserie som saknar motstycke. I tätt samarbete med designers och tekniker, var Hestons mål att skapa den perfekta, moderna grillen.

Genom att kombinera den senaste teknologin och designestetik med användarvänlighet och omtanke, har han skapat en serie som kommer att leda dig till nya upplevelser.

Från lättantändlig kol till bekvämligheten med gasgrill, har alla blivit designade från grunden - och kommer att ändra din syn på grillat för alltid.

Heston Blumenthal är en av världens mest kända kockar. Han gör aldrig något helt enligt boken, utan tillför alltid en smula äventyr till allt han tar sig för - och inspirerar en hel generation matälskare. 

Hans restaurang i Berkshire i England, The Fat Duck, har fått internationella erkännanden och har blivit tilldelade 3 Michelin-stjärnor. Heston själv blev tilldelad ett hederspris av drottning Elisabeth II för att ha gett brittisk gastonomi ära. 

Som medlem av både The Royal Society of Chemistry och The Royal Academy of Culinary arts, är Heston en som aldrig helt går enligt boken. Genom att utmana de traditionella kullinariska gränserna för matlagning och tillföra en känsla av barnslig förundran och äventyr till allt han tar sig an, har han inspirerat en hel generation till att finna nöje och underhållning i mat. Nu har Heston gått samman med Everdure för att skapa magi utomhus, med ett inovativt grillsortiment, som kommer att göra det enkelt att briljera för alla grillälskare. 

Witt A/S är den officiella distributören av Everdure i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Thomas Rode

För gourmetkocken Thomas Rode är att grilla det mest autentiska sättet att tillaga mat, eftersom grillens råa värme ställer helt andra krav på matlagningen än vad vi annars är vana vid från köket. Möt honom här och få hans bästa tips på hur du kan ta din grillmat till en helt ny nivå.

Mattias Hundebøll

För journalist och podcaster Mattias Hundebøll är det viktigt att göra något extra med vardagsmaten. Det är lättare på sommaren, när familjen är samlad i trädgården kring grillen. Möt honom här, och få tre gåda råd, hur du kan skapa magi med din grillmiddag.

Jon Daniel Edlund

För matlagnings- och baknings-entusiasten Jon Daniel Edlund är sommaren – och speciellt detta med att laga mat utomhus – något helt speciellt. ”För mig är köket alltid den mysigaste platsen att mötas på, när jag har gäster, och grillen fungerar perfekt som samlingspunkt utomhus, där det doftar helt fantastiskt.”