Dining in the Dome

Møller & Damgaard Gastro Witt

Få den optimala smakupplevelsen i natursköna omgivningar

Dining in the Dome är en gourmet pop-up-restaurang, som håller öppet på utvalda dagar (ca. 30-40 gånger om året), samt en eklusiv bankettlokal, som kan reserveras året om. Besök vår hemsida för inspiration och reservera bord/lokal redan nu. Vi garanterar dig en fantastisk upplevelse i en vacker omgivning.

Reserver bord/lokal här

I November 2017 öppnade Dining in the Dome sina dörrar för första gången. Med överväldigande framgång. Bakom konceptet står den privata matföretaget Møller & Damgaard Gastro och Witt A/S. Event, party och pop-up-restaurangen ligger i det spektakulära kupol-huset 'Witt Dome' vid Gødstrup.

Att Dining in the Dome startades i Herning är ingen slump. Møller & Damgaard Gastro består av  Herning-bosatta Thomas Damgaard, som vet allt om staden från sin uppväxt som tredje generationen av A Hereford Beefstouw-familjen och Jacob Møller, som tidigare var kock på Wassim Hallals Michelin-restaurang, Fredrikshøj i Århus.

Medan Møller & Damgaard Gastro ligger i framkant gällande gourmet-upplevelser på toppnivå, gör Witt A/S det unika kupol-huset Domen tillgängligt. Det är ett stort nöje att kunna bidra till Hernings status som upplevelse-stad och ge folk en matupplevelse från översta hyllan, i fantastiska omgivningar, innan de ska på konsert eller mässa.

 

Yoga in the Dome

Wessel Yoga

Yoga in the DOME

Medan vår "Dome 2" är ombyggd till en exklusiv pop-up-restaurang, så har vår  "Dome 1" blivit platsen för välbefinnande och harmoni. I samarbete med yoga-instruktören Eva Wessel från Wessel Yoga, erbjuds skön och avslappnande yoga, där Domen skapar de perfekta förutsättningarna.

Läs mer om "Yoga in the DOME"

Witt Dome

Witt Dome-konstruktionen är otroligt lätt att bygga

Witt Dome är en prototyp byggd på 80 st. förtillverkade träelement, takplattor och synliga träbjälkar. Domen är byggd efter den tyska standarden "German Passive House", som är den högsta standarden i världen för lågenergibyggnader, och den första certifieringen av privatbostäder i Kina.

Domen har en behaglig och naturlig inomhusmiljö, nästan som en varm, mysig grotta, samtidigt som den påminner om det rundade taket i en katedral, med den centrala spiraltrappan som leder dig en våning upp. Var du än tittar, så ser du genomtänkta detaljer, vinklar och kurvor. De rustika, råa träytorna gör att du känner dig som hemma direkt.