Nyckelorden för Witt är hög kvalitet, innovation och senaste teknik. Designen är skandinavisk och stilen är tidlös och minimalistisk.

1993 startade Allan Witt sin hushållsapparater, som sedan dess har expanderat avsevärt. Idag är Witt känt för sitt breda, innovativa och spännande produktsortiment - och inte minst som ett stort, erkänt varumärke på vitvarumarknaden. 

Witt står också bakom en serie kvalitetsprodukter för ditt kök, specialdesignade med nordisk estetik i åtanke. Byggd för att hålla och se bra ut hela vägen!

Witt distribueras och handlas i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Nederländerna och Luxemburg.

Senaste pressmeddelanden

den 3 mars 2023

Witt investerar i växande kaffekategori och förvärvar aktiemajoriteten i exs nordic a/s

De två företagen har distribution av kvalitetsmärken gemensamt. Samt viljan att trappa upp en växel. Witt vill stärka sin position inom ”Specialty Coffee”-segmentet och exs nordic vill få ut sina premiumprodukter på ännu fler hyllor. Läs mer

den 3 mars 2023

Witt køber virksomheden CookPerfect

Witt investerer i teknologiplatformen bag bl.a. markedets mest præcise trådløse stegetermometer. Läs mer

den 10 januari 2023

Prisbelönta pizzaugnar är det nya svarta från Witt!

Design, funktionalitet och sublim smak förenas i ett knaprigare resultat med de nya pizzaugnarna från Witt, och nu har ETNA-serien vunnit både Good Design och German Design Award! Läs mer

den 23 augusti 2022

När det ska vara fint att ställa sig på vågen...

Witt A/S utökar utbudet av personvågar, som inte bara "gör sitt jobb", utan som även dekorerar badrummet. Läs mer

Bli inspirerad

Se våra många kataloger och få inspiration för personlig inredning, vackra detaljer och unika lösningar.

Se alla Witt-kataloger