BBQ Everywhere!

Världens smartaste, portabla gasolgrill

Gasolgrillen från nomadiQ är smart, elegant och praktisk och kan användas överallt; campingen, parken, helgturen eller alltanen. nomadiQ är lätt, portabel och kompakt - men ändå stor nog för en grillkväll för 12 personer!

Klar att använda på under 1 minut!

nomadiQ är klar att användas på under 1 minut. Fäll ut foten, lås upp, fäll ut och koppla till gas, så är du klar att grilla.

Mer än bara en grill

nomadiQ är unik i jämförelse med andra portabla grillar. Förutom att grilla, kan du även laga andra rätter på den. Den innovativa, vikbara designen har två matlagninsytor, där temperaturen kan justeras individuellt. Du kan t.ex. grilla kött på den ena och tillaga grönsaker eller koka pasta på den andra. 

Kompakt och lätt

nomadiQ gasolgrill är lätt att ta med sig och att förvara. P.g.a. den unika fällbara designen, är grillen väldigt kompakt och eftersom den är tillverkad i högkvalitativ aluminium, så är den otroligt lätt. Den väger endast 5,6 kg! nomadiQ har ett ergonomiskt handtag och en axelrem, vilket gör att du kan ta med dig grillen var du vill. I bilen, husvagnen, ja till och med på cykeln!

Witt A/S är den officiella distributören av nomadiQ i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Gå till nomadiQ hemsida

nomadiq Letvægtsdesign

Lättviktsdesign

Materialet man använder i huvudsak är helgjuten aluminium, vilket gör att grillen väger endast 5,6 kg. Vem som helst kan bära med den!

 

nomadiq Hurtig og let

Snabb och enkel

Lås upp, fäll ut och koppla på gasen, så är du redo! Tar det mer än en minut - då gör du något fel!

nomadiq gastilslutning

Gasolanslutning

nomadiQ kan anslutas till gasbehållare med både munstycke och skruvventil. Större gasflaskor med standard 1/4 ″ gänga kan också användas.

nomadiq temperaturjustering

Temperaturkontroll

De två grillytorna kan kontrolleras individuellt. Perfekt om du vill grilla olika sorters mat som kräver olika temperaturer eller behöver varmhållas. Du kan såklart använda bara den ena grillytan om du vill.

 

Köksbutiker

 

nomadiq transportabel

Portabel

Att skapa den minsta möjliga gasgrillen har alltid varit huvudprioritet. Ihopfälld är nomadiQ bara 40 cm bred. 36 cm hög och 15 cm djup. Mer portabelt än så blir det inte!

 

nomadiq grilloverflade

Grillyta

De tvår grillytorna har vardera 730 cm2 grillyta, totalt hela 1460 cm2. Sällan behövs mycket mer än så!

 

nomadiq Let at rengøre

Lätt att rengöra

Gallret har en kraftig non-stick-beläggning, som kan diskas i diskamaskinen eller för hand. Alla invändiga kanter och hörn i grillen är också väldigt lätta att rengöra.

 

nomadiq Sund madlavning

Hälsosam matlagning

Grillning är en av de hälsosammaste sätten att laga mat på. En stark direkt värmekälla, som tillagar din mat på nolltid, utan användning av olja eller smör.

 

Lätt att använda

 

Placera den
nomadiQ är mycket snabbt redo. Placera den och fäll ut fötterna. Grillen kan bara öppnas om fötterna är utfällda. 

 

Fäll ut 
För att låsa upp nomadiQ, dra ut knapparna på sidan och vrid dem. Nu kan du öppna grillen vid handtaget. Om du vill låsa grillen, vrider du tillbaka knapparna på båda sidor, så den står stadigt och säkert. 

 

Tänd
Anslut den Y-formade gasslangen på grillen och anslut tryckregulatorn på gasolflaskan. Grillen kan anslutas till både små och stora gasolflaskor. Gasen antänds genom att trycka på tänd-knappen.

 

Smaklig måltid!
När grillen är tänd, så hettas grillgallret upp till rätt temperatur på ett fåtal minuter. Temperaturen kan justeras individuellt för båda sidorna och festen kan börja. Smaklig måltid!

Specifikationer

 • Produkttyp: Portabel gasolgrill
 • Färg: Mattsvart
 • Grillyta: 1460 cm2
 • Brännareffekt: 3,2 kW
 • Snabbtändare: 2 st
 • Grillmaterial: Aluminium
 • Material grillyta: Emaljerat stålgaller
 • Certifiering: EN498/LPG, EN521 Portable LPG, AS2658, CA21.89/21.58
 • BTU: 5450 per sida
 • BTU totalt: 10900
 • Gasoltyp: Butan/Propan
 • Total vikt: 5,6 kg
 • Höjd: Ihopfälld 36 cm / öppen 19cm
 • Bredd: Ihopfälld 41 cm /  öppen 41 cm
 • Djup: Ihopfälld 13cm / öppen 65 cm

Senaste pressmeddelanden från nomadiQ

den 21 februari 2020

Häng grillen över axeln

Nu kan du enkelt och lätt ta grillen med dig på skogsturen, i parken, på altanen, i båten, på stranden, campingplatsen osv. En ordentlig kvalitetsgrill. NomadiQ har byggt världens första transportabla lättviktsgrill. Läs mer