Strong knowhow - Quality products

Witt A/S säljer och utvecklar unika, innovativa och efterfrågade produkter till kunder i hela Norden, England, Irland och Benelux-länderna. Vi säljer produkter i alla prissegmentet och är branchledande i utvecklingen av innovativa produkter med höga specifikationer.

Om Witt

Witt A/S blev grundat 1993, då "mannen bakom verket" beslutade att använda efternamn som företagsnamn, och att ett extrarum i sitt hem framöver skulle fungera som säljkontor.

Verksamheten startade med försäljning av vitvaror i Danmark, men har med tiden utvecklats till att distribuera och sälja produkter inom en lång rad produktkategorier från hela världen.

Produkterna säljs bl.a. fortfarande till de största vitvaru- och köksbutikerna, men begränsar sig inte längre till Danmark. Med tiden är distributionen spridd till hela Norden, England, Irland och fr.o.m. 2020 också till Benelux-länderna. Vi har mer än 139 entusiastiska och skickliga medarbetare som betjänar våra kunder på en hög professionell nivå.

Vi är stolta över att kunna samla hela grunden för verksamheten inhouse.

 

Design, kvalitet och innovation

Witt är för dig, som efterfrågar produkter, där funktionalitet, kvalitet och design är topp-prioriterat. Vi strävar efter att ha fingret på pulsen gällande aktuella trender och alltid vara ett steg före, när det gäller inköp och utveckling av innovativa produkter.

Allan Witt, VD och ägare

Allt finns inhouse

Hos Witt A/S har vi en solid grundstruktur, där alla essentiella funktioner och kompetenser finns inhouse. Det gör det möjligt för oss att snabbt välkomna nya varumärken och produkter, samt anpassa oss till kraven om hanteringen av dessa.

Säljträning

Vi utbildar köks- och vitvarusäljare över hela Danmark i vårt omfattande produktsortiment, och ger även hands-on upplevelser i vårt demo-kök samt ca. 2600 m2 showroom.

Marknadsföring

Vår interna marknadsföringsavdelning arbetar över ett brett område och täcker produktion av grafiska material så som broschyrer, mässmontrar och säljmaterial samt allt inom online-marknadsföring.

Service

Vår serviceavdelning hjälper kunder med teknisk assistans och reservdelar, och på vårt totalt 800 m2 lager och verkstad utför servicepersonalen reparationer.

Lager

Vi har 9500 m2 moderna lager- och logistikfaciliter, där vi säkrar en bra tillgång och snabb leverans av alla produkter.

Verkstad

Våra duktiga hantverkare bygger allt från iögonfallande butiksdisplayer till imponerande mässmontrar och specialdesignade showroom-inredning, som presenterar våra varumärken och produkter på bästa möjliga sätt.

 

Showrooms

I våra showrooms hittar ni alla våra varumärken, och det är här vi säkrar en exklusiv presentation av varje produkt. Utrymmena är rymliga med en perfekt överblick. Med en lyxig och elegant inredning säkras optimal upplevelse av produkterna.

Priser och kreditvärdighet

Succesvirksomhed 2021
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Kreditvärdigheten är bl.a. baserad på data från Danska handels- och företagsbyrån samt CVR-registret. All information är analyserat efter en uppsättning regler och presenteras i form av en rating från AAA (som är bäst) till C (som är sämst). Witt A/S har i fyra år i rad blivit tilldelad det prestigefyllda Gazelle, som bara tilldelas företag som har växt minst fyra sammanhängande räkenskapsår, och som också fördubblat försäljningen under denna tidsperiod. I 2012 kunde endast 50 av  830 utvalda företag kalla sig själva "Gazeller" i tre sammanhängande år eller mer. I genomsnitt kommer omkring 65% att bara bli tilldelade Gazellen en gång.