De Dietrich - en oöverträffad expertis som genast väcker lusten att laga mat.

Sedan starten 1684, har De Dietrich erbjudit ett konstant flöde uppfinningar och unika teknologier, t.ex. den första konsumentugnen, pyroliytisk rengöring i ugnen samt ång-ugnen. 1990 uppfann De Dietrich den första induktionshällen. 2010 skapades Piano - den första zonlösa induktionshällen, och 2013 lanserades HoriZone Chef - induktionhällen som är utrustad med fyra olika matlagningsprogram samt många andra innovativa funktioner.

Kompetensen förmedlas vidare från generation till generation, så att De Dietrich kan erbjuda perfektion som är sällan skådad. Inspirerad av sin egen historia och arv, samt den kunskap man förvärvat genom generationer, är den nya De Dietrich-designen minst lika mycket sin signatur, som det är en personifiering av den franska livsstilen.

Driven av en oändlig strävan efter perfektion och kreativitet, fokuserar De Dietrich på att använda material av allra högsta kvalitet och känsla. Denna strävan har varit mycket framgångsrik, då man lyckats kombinera ren design och innovation med material i toppkvalitet. En oöverträffad expertis som genast väcker lusten att laga mat. 

De Dietrich är stolta över att får märka sin produkter med 'Origine France Garantie'-märket. Märket skapades av ett initiativ av den franska industriministeriet 2011, och representerar transparens och noggrannhet i informationen om bakgrunden och tillverkningen av majoriteten av De Dietrichs produkter. Det är en referenspunkt för konsumenten med högst krav, som letar efter utmärkta och prestigefyllda produkter av toppkvalitet.

Witt A/S är distributör av De Dietrich i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Belgien, Luxemburg och Nederländerna.