Häng grillen över axeln

Nu kan du enkelt och lätt ta grillen med dig på skogsturen, i parken, på altanen, i båten, på stranden, campingplatsen osv. En ordentlig kvalitetsgrill. NomadiQ har byggt världens första transportabla lättviktsgrill. I unik och vacker design och av de bästa material. Och med gasol. Konstruerad som en väska som du enkelt transporterar med dig – ut till en god grillupplevelse.

Har du tänkt på, att det är upplevelser ute i det fria som lagras bäst i minnet. De ljusa och ljumna sommarkvällarna tillsammans med goda vänner eller familjen. Att umgås utomhus är ofta väldigt speciellt och har nästan något magiskt över sig. Årets ljusa och varma månader är som gjorda för picknick och grillmat.

NomadiQ har konstruerat en supersmart, bärbar lättviktsgrill. Bara att ta med sig, fälla ut och grilla. På grund av den extra stora grillytan (1460 cm²) kan den också enkelt användas som gasolplatta. Det finns gott om plats till både en stekpanna och en gryta – samtidigt.

NomadiQ fälls ut på ett genialiskt sätt. Genom att skjuta ut grillens ”fötter”, lossnar de två skålarna och glider lätt och obesvärat ifrån varandra, och grillen öppnas. Anslutningen av gasslangen till en liten gaspatron (flera anslutningar tillgängliga) görs väldigt enkelt. Den komfortabla axelremmen kombinerat med lättviktsdesignen (5,6 kg) gör NomadiQ superhandy att ta med överallt och är även lätt att förvara under vinterhalvåret på grund av storleken.

nomadiQ BBQ

  • Stor grillyta
  • Rengöringsvänlig droppbricka 
  • Standard gasanslutning
  • 2 temperaturzoner
  • Endast 5,6 kg

Rek. pris

SEK 4299:-

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

8. januar 2020

Ska du MIXA eller göra JUICE?

Varför inte göra båda delar - BLUICE - med samma maskin? Sage® har kommit med en kompromisslös blender och en fullutrustad kvalitetsjuicer. I en och samma maskin. Sage the Bluicer.Läs mer

25. august 2020

iRobot lanserar användaranpassad städning

State-of-the-art – Artificial Intelligence – ger dig större kontroll över var, när och hur dina robotar städar.Läs mer