Årets robotgräsklippare skördar åtskilliga priser

Robotgräsklipparen Robomow RK1000 lanserades under våren 2021 och har redan visat vad den går för genom att vinna ”Bäst i test” hos TÆNK och Råd & Rön samt utkoras till ”Testvinnare” av AOD.

Robomow RK1000 gör livet enklare för dig. Den kännetecknas av sin användarvänlighet tack vare en snabb och okomplicerad installation, enkel manövrering och minimalt underhåll. Den ger ett perfekt klippresultat, är utrustad med intelligenta smartfunktioner och presterar exceptionellt bra på gräsmattan.

Tack vare det patenterade gräsborttagarsystemet på hjul och klinga minimeras risken för igensättning vid högt gräs. Därtill har den ett fjäderupphängt klippsystem samt starka terränggående hjul med unik sågtandad profil som garanterar ett perfekt grepp och manövrerbarhet. Hjulens design minimerar kontakten med gräsmattan, vilket skyddar gräsmattan och förhindrar hjulspår.

Robomow RK1000 är utrustad med unik kantklippning och klipper utöver hjulbredden, vilket innebär att den lämnar en perfekt finish på gräsmattan och att du slipper den irriterande och tidskrävande manuella kantklippningen.  

RK1000 klarar stigningar och ojämna underlag med bravur och ger ett perfekt klippresultat även i lutningar på 45 %. Den kraftiga kolfria DC-motorn är tystgående (<60 dB), så att du kan klippa när det passar ditt schema som bäst.

Den eleganta touch-färgskärmen på 4,3" är multifunktionell, vilket betyder att alla inställningar snabbt och enkelt kan klaras av direkt via skärmen. Den intelligenta 360° hindersensorn ger dig optimal säkerhet. Den reagerar på varje form av kontakt och hanterar hinder med stor professionalism.  

Robomow RK1000 har ”klippt sig in” i folks hjärtan över hela världen genom att lämna gräsmattorna perfekt klippta och ta hand om en enformig och tidskrävande arbetsuppgift. Och nu har proffsen gett sin dom: Robomow RK1000 är ”Bäst i test”.   

 

Rekommenderat försäljningspris

  • RK1000: SEK 14 299,-
Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

30. september 2021

Så får du ut mest vitaminer från din mat

Vitaminer, mineraler, näringsämnen … Vi vill gärna ha så mycket av dessa som möjligt. Skonsam tillagning av maten är nyckeln till att bevara saften och kraften i råvarorna. Då är en ångugn optimal. De Dietrich presenterar nu världens första ’full si ... Läs mer

8. marts 2023

Segway Navimow med VisionFence – A life without boundaries

Våren är på väg och snart börjar gräset växa. Robotgräsklipparen Segway Navimow fixar jobbet åt dig. Och nu har du möjlighet att lägga vantarna på VisionFence-sensorn – det briljanta Navimow-tillbehöret till trädgårdar med flera hinder och områden me ... Läs mer