Dammsug dig till ett bättre inomhusklimat

ROIDMI har just lanserat sin toppmodell inom sladdlösa dammsugare. RS60 kan både dammsuga och moppa ditt golv. Här talar vi om en dammsugare, där prestandan och allsidigheten har nått nya höjder.

Med ROIDMIs nya flaggskepp, RS60, får du städning i världsklass. Möjlighet för dammsugning och golvmoppning samtidigt. Längre driftstid, ökad sugstyrka och en helt ny, antibakteriell borste, som – förutom att förhindra hårtrassel – via sin utformning (som ett V) är utmärkt till att samla damm från även de minsta sprickor och mellanrum. Modellen är både tyst och användarvänlig och med ett långtidsbatteri. OLED-färgskärmen ger dig en bra överblick över maskinens alla funktioner och en smart indikation på resterande batteritid. 

Med den intelligenta ROIDMI-appen kan du kontrollera filterkapaciteten, se när det är dags för tvätt eller byte av filter, uppdatera software, kontrollera batteristatus samt många andra funktioner. 

För ett optimalt inomhusklimat är ROIDMI RS60 förmodligen en av de mest effektiva dammsugarna hittills. Förutom den nya och innovativa borsten, ser ett effektivt 6-lagersfilter till, att avlägsna 99,95% av alla partiklar i utblåsningsluften.

Specifikationer

  • 3 sugstyrkor 
  • 5 års motorgaranti
  • Lättvikt / 2,7 kg
  • Stilren design
  • Smart OLED-färgdisplay
  • Fotosensitiv LED-belysning
  • 2500 mAH / 72Wh batterikapacitet
  • Inställningar och notifikationer via appen
  • Magnetisk upphängning, trådlöst 
  • Fullt uppladdad på 2,5 timmar
 

Rekommenderat pris

ROIDMI RS60 SEK 6.999:-
 
 

ROIDMI – kvalitetsmärke inom sladdlösa dammsugare 
ROIDMI grundades 2015 och deras produkter har blivit populära i mer än 60 länder över hela världen. ROIDMI har specialiserat sig på framställning av rengöringsapparater och har fram tills nu mottagit 6 designpriser. Gemensamt för alla ROIDMIs produkter är hög användarvänlighet, effektiv sugeffekt och stilfull design. En design, som ROIDMI har skördat många globala designpriser för.

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

25. august 2020

iRobot lanserar användaranpassad städning

State-of-the-art – Artificial Intelligence – ger dig större kontroll över var, när och hur dina robotar städar.Läs mer

26. november 2020

Världens enklaste automatiserade städning

Med den nya iRobot Home-appen kan du ställa in dina favoriter, som passar perfekt för ditt städbehov, och via röststyrning berättar du bara för roboten, vad du vill att den ska göra, och arbetet utförs utan några fler åtgärder från dig.Läs mer