Äkta baristakaffe därhemma - på marknadens coolaste och mest geniala espressomaskin

Tampning, brygginställningar, doseringsmängd… Tycker du, att espressobryggning är en komplicerad affär? Då är denna nyhet från Sage något för dig. Vägen från böna till kopp har aldrig varit enklare.

Salvia är redo med inget mindre än en sensation av en espressomaskin. Sage Barista Express Impress är en vidareutveckling av storsäljaren Barista Express. Nu kan du brygga ännu bättre barista-kaffe - snabbare och enklare - på denna estetiskt vackra espressomaskin med 'assisterad tampning'

Maskinen har integrerad kvarn med hela 25 inställningar för ett konsekvent resultat varje gång och naturligtvis Sage’s välkända Thermocoil värmesystem med PID-temperaturkontroll som säkerställer exakt och korrekt bryggtemperatur.  Likaså manuell högtrycksmjölkskummare som ger oöverträffad silkeslent mikroskum.

Barista Express Impress har dessutom intelligent dosering med kvarnminne; dvs den korrekta mängden kaffe i portafiltret beräknas automatiskt utifrån den sista malningen. Maskinen visar den korrekta nivån och visar även om det är nödvändigt att korrigera (t ex i händelse av nya/andra bönor). Inställningen sparas automatiskt till nästa kopp. Helt genialt!

Nu är det slut med att krångla med tampningen. Med ’assisted tamping’ är du garanterad ett exakt 10 kg tryck varje gång. Dessutom med en professionell 7 graders barista-twist för en 100% jämn yta.

Se fram emot att njuta av en perfekt nybryggd kopp kafékaffe därhemma – helt okomplicerat och problemfritt. Dessutom är maskinen en riktig fröjd för ögat. Sage Barista Express Impress - byggd för att imponera!

--

Third Wave Coffee och Sage
När det handlar om Third Wave-specialkaffe därhemma, kan man inte undvika Sage. Hemligheten bakom Sages populära maskiner är de fyra grundstenarna:

  1. Portafilter i en storlek som rymmer den idealiska mängden på 18–22g för rik och fyllig smak
  2. Optimalt 9 bartryck för en oemotståndlig konsistens
  3. Exakt 93°C vattentemperatur för en perfekt och balanserad bryggning 
  4. Kraftig ånga, kalibrerad för silkesmjukt mikroskum

Rek. pris

SEK: 9999,-

Finns i utvalda butiker från september 2022.

 

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

8. januar 2020

Ska du MIXA eller göra JUICE?

Varför inte göra båda delar - BLUICE - med samma maskin? Sage® har kommit med en kompromisslös blender och en fullutrustad kvalitetsjuicer. I en och samma maskin. Sage the Bluicer.Läs mer

8. september 2022

Witt investerar i bättre sömn!

Witt har investerat i verksamheten Membantu som var de första i Norden med att introducera vaggmotorn; en hjälpande Smart Tech-hand för förbättring av bebisens – och därmed hela familjens – sömn. Läs mer