Det är bara toast…

Witt A/S är redo med en helt ny smörgåsgrill som gör läckra toasts utan det tillhörande stöket med läckande smält ost och vätska.

Witt Premium Sandwich Maker är utrustad med slip-let plattor för att undvika läckande smält ost och vätska. Ovansidan är isolerad och därför säker vid beröring.  

De djupa slip-let-plattorna gör det inte bara enkelt och snabbt att ta ut läckra ljumna toasts ur maskinen och upp på tallriken, de säkerställer även en väldigt lätt rengöring.  

På grund av den smarta designen, kan Witt Premium Sandwich Maker stå upprest i ett skåp eller en låda, vilket betyder, att den är lätt att hantera och inte tar stor plats.

Så nu är det bara att låta fantasin flöda, skapa de läckraste toasts och låta Witt Premium Sandwich Maker klara resten.

Rek. försäljningspris

WPSM900B: SEK 699,-

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

3. august 2022

Det regnar isbitar…

Sommaren är här – det betyder sol, mys och iskaffe. Men vad er iskaffe utan is? Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isbitar på kort tid – till det uppfriskande iskaffet, den läskande lemonaden eller till den kalla drinken. Läs mer

17. august 2022

Be smart – och boosta din löpträning med ett Smart Run-löpband från Witt Sport

Vår helt nya produktserie Witt Sport lanserar nu Witt Smart Run och Witt Smart Run Pro; två löpband i en trendig design, fullspäckade med funktioner och med alla de möjligheter som ett modernt löpband ska ha. Witt Smart Run och Smart Run Pro ger ... Läs mer