Brandt - en av Europas största och mest erfarna tillverkare av vitvaror

Brandt är en erkänd fransk vitvarutillverkare som startade redan 1924. Sedan dess har Brandt lyckats sprida sig till resten av Europa och är idag en av Europas största och mest erfarna tillverkare av vitvaror. I sortimentet ingår ugnar, mikrovågsugnar, kokplattor, diskmaskiner, kyl / frys och mycket mer.

I över 60 år har Brandt utvecklat en stark anslutning till konsumenten baserat på förtroende och närhet. Sedan starten har Brandt bedrivit ett enkelt uppdrag: Att vara där för konsumenter under hela livet genom att erbjuda innovativa, användbara och relevanta vitvaror.

Varje innovativ produkt från Brandt speglar stark miljöexpertis och kunskap. Brandt strävar efter att vara ett socialt ansvarsfullt varumärke som prioriterar mänskliga relationer, relevant innovation, kvalitet och hållbarhet, samtidigt som hänsyn tas till miljöpåverkan.

Oavsett om det är diskning, matlagning eller kylskåp, har Brandt toppat försäljningstabellen i årtionden, och kommer i framtiden att fortsätta vara ett starkt varumärke du kommer att vara nöjd med.

Witt A / S är den officiella distributören av Brandt i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Belgien, Luxemburg och Nederländerna.

Senaste pressmeddelanden

den 1 juni 2022

Längre färskhet i kylskåpet handlar om teknik

Du kompromissar inte, när du handlar. Färska varor av hög kvalitet finner vägen till din kundvagn. Därför önskar du naturligtvis även längsta möjliga hållbarhet för dina varor hemma i kylskåpet. Läs mer

den 11 mars 2021

Liebherr utsågs till 3x bäst i test

Om någon fortfarande tvivlade, blev det bekräftat ännu en gång: Liebherr är bara bäst. Oavsett om det gäller kylskåp, frysskåp eller kyl-/frysskåp. Liebherr tillverkar marknadens mest energi- och kvalitetsmedvetna val – till ett bra pris. Läs mer

den 10 september 2020

Lyx på högsta nivå

Med Monolith har Liebherr inlett en ny era av exklusiva och lyxiga kylskåp, frysskåp och vinkylar. Den innovativa modellserien sätter enastående designuttalanden och realiserar nya dimensioner för inbyggnadsapparater. Läs mer