Vacker handgjord keramik från Teministeriet

Måne Ceramics Studio och Teministeriet har gått ihop och skapat den perfekta temuggen. Tidlös design, hög kvalitet och med naturen i fokus. Rena, feminina former och färger. Nordisk estetik för lugna stunder.

Sakta ner. Njut av stunden. Med varmt te i de vackraste handgjorda keramikmuggarna från Måne Ceramics Studio och Teministeriet är du på god väg.

Måne Ceramics Studio är danskt och består av duktiga Marie Singer-Lippert som skapar den finaste keramiken med händerna. Med inspiration från naturen och kopplingar till skandinavisk enkelhet har Marie designat två vackra keramikmuggar med handtag i samarbete med Teministeriet. I färgerna Forest Dawn och Evening Sky. Avsikten är att njuta av de lugna stunderna i vardagen. Helt i linje med Teministeriets filosofi som kombinerar uråldriga tetraditioner från Fjärran Östern med skandinavisk minimalism, estetik och eftertänksamhet.

Muggarna bränns i en temperatur på 1260°C vilket säkerställer att de tål både diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Fina, men också tåliga.

Rekommenderat pris

  • 549,- SEK / st (Begränsad utgåva)
Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

24. april 2023

100% aromatisk kaffeupplevelse – bara med en knapptryckning

Avancerade espressomaskiner finns det tillräckligt många av, men att brygga baristakaffe hemma behöver inte vara en komplicerad vetenskap. Om det ska vara enkelt och snabbt utan att kompromissa med resultat, kvalitet och design, bör du uppleva Witts ... Läs mer

5. marts 2024

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Italienska Lelit och amerikanska Baratza är två tungviktare på marknaden för professionell espressobryggning hemma. Med övertagandet av distributionen från den 1.3.2024 ser Witt fram emot att ta med kunderna på den fortsatta kafferesan.Läs mer