Holiday Tree-funktion – håll julgranen säker och granbarren borta från golvet

iRobot Roomba j7/j7+ känner igen din julgran och navigerar runt den. Den skapar automatiskt en Clean Zone under granen och dammsuger upp de envisa granbarren när det behövs.

Julen står för dörren, och som alltid innebär det brådska med julklappsinköp, julpyntning, glöggmys och extra noggrann julstädning.

iRobot hjälper gärna till och presenterar nu nya funktioner som kan hjälpa dig genom den stressiga jultiden. Med den senaste uppdateringen av iRobot Genius lyfts Roomba j7 och j7+ robotdammsugarens intelligens till nästa nivå, eftersom den nu kan identifiera och navigera runt julgran, skor och strumpor.

Med dessa nya funktioner kan du fokusera på andra och roligare saker under julen med vetskapen om att ditt hem alltid är redo för gäster.

  • Holiday Tree-funktion – Älskar du också en riktig julgran, men är du mindre förtjust i stickiga granbarr på golvet? Nu kan du be Roomba j7 och j7+ att städa bort de irriterande och envisa granbarren. Med iRobot Genius föreslår roboten automatiskt en Clean Zone runt julgranen och en Tillgång förbjuden-zon i mitten. Därmed skyddas julgranen samtidigt som du slipper barr på golvet.
  • Undviker intelligent skor och strumpor – Väntar du gäster i jul? Det är ofta lika med flera par skor i hallen. Roomba j7/j7+ kan nu identifiera skor och strumpor och på ett intelligent sätt undvika dem. Detta utökar listan över saker som robotdammsugaren vet att den ska undvika – från sladdar och lämningar från husdjur till att också inkludera julgran, skor och strumpor.
  • Enkel överföring av Smart Maps – Goda nyheter för dig som önskar dig en ny iRobot i julklapp. Nu är det enkelt och okomplicerat att överföra sin Smart Map från robot till robot (inklusive Braava jet m6 robotgolvmopp). På så sätt känner den nya roboten ditt hem med en gång och är redo att sätta igång. Som om den alltid har varit en del av familjen.

Njut av julen med alla dess nöjen medan iRobot Roomba j7/j7+ tar hand om städningen åt dig, så att du får mer tid åt dig själv, din familj och den mysiga juletiden.

 

 

Rek. försäljningspris

  • iRobot Roomba: j7: 8 599 SEK
  • iRobot Roomba: j7+: 11 499 SEK
Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

5. november 2021

Årets robotdammsugare suger till sig priser

iRobot Roomba j7+ har utkorats till ”Årets produkt 2021/2022” av norska ElektronikkBransjen och har vunnit danska idenyts ”Bolig Favoritter 2021”. Läs mer

3. februar 2022

Den enkla lösningen för vårstädningen

Med Roidmi RS70 blir städningen mycket enklare. Toppmodellen erbjuder optimal rengöringsprestanda, förbättrad batterikapacitet samt elektriskt moppmunstycke med automatisk rengöringsstation. Perfekt för vårstädningen.Läs mer