Den enkla lösningen för vårstädningen

Med Roidmi RS70 blir städningen mycket enklare. Toppmodellen erbjuder optimal rengöringsprestanda, förbättrad batterikapacitet samt elektriskt moppmunstycke med automatisk rengöringsstation. Perfekt för vårstädningen.

Den sladdlösa dammsugaren Roidmi RS70 ger dig stor flexibilitet för snabb och enkel städning under köksbordet efter frukosten och på svåråtkomliga ställen, både uppe och nere, samt enkel och effektiv städning av bilen. Den är utrustad med en Soft Roller V-borste för alla ytor, one-touch-tömning av dammbehållaren och sensorstyrd LED-belysning. Den perfekta allt-i-ett-dammsugaren i vardagen samt för den kommande vårstädningen.

Optimal rengöringsprestanda

Roidmi RS70 är utrustad med avancerad och innovativ teknik som ger dig enkel och bekymmersfri rengöring av dina golv. Tack vare den unika cyklontekniken och den kraftfulla kolfria motorn kan du dammsuga utan att förlora sugeffekt samtidigt som du får kraftfull prestanda, längre livslängd och lägre ljudnivå.

Förbättrad batterikapacitet

Det nya batterisystemet BMS-X 2.0 med optimerade LG/Samsung litiumbatterier säkerställer en drifttid på hela 80 minuter på standardnivå, vilket motsvarar dammsugning av hela 450 m2 på en laddning.

Håll dina golv skinande rena med det elektriska moppmunstycket

Moppmunstycket på RS70 är utrustat med bionisk droppteknik som förhindrar läckage och SmartChip-teknik för kontroll av vattentillförseln, så att mopprondellerna hålls konstant fuktiga men inte blöta – så att golvet torkar med en gång.

Med två roterande mopprondeller uppnår du kombinerad dammsugning och golvmoppning som avlägsnar även envisa fläckar och utspilld vätska. Som tillbehör medföljer en automatisk rengöringsstation som rengör och torkar ditt moppmunstycke efter användning. Enkelt och praktiskt.

 

Rek. försäljningspris

Roidmi RS70: 5 499 SEK

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

1. december 2021

Holiday Tree-funktion – håll julgranen säker och granbarren borta från golvet

iRobot Roomba j7/j7+ känner igen din julgran och navigerar runt den. Den skapar automatiskt en Clean Zone under granen och dammsuger upp de envisa granbarren när det behövs. Läs mer

15. februar 2022

iRobot presenterar P.O.O.P. Pet Owner Officiel Promise – ett löfte till dig om en katastroffri städning

Med de nya robotdammsugarna Roomba® j7/j7+ behöver olyckor inte leda till katastrof. Robotdammsugarna är nämligen utrustade med en frontkamera och använder PrecisionVision-navigation för att känna igen och undvika efterlämningar från ditt husdjur.Läs mer