Liebherr utsågs till 3x bäst i test

Om någon fortfarande tvivlade, blev det bekräftat ännu en gång: Liebherr är bara bäst. Oavsett om det gäller kylskåp, frysskåp eller kyl-/frysskåp. Liebherr tillverkar marknadens mest energi- och kvalitetsmedvetna val – till ett bra pris.

Den norska test-webbsidan Anbefaler.com* har just utnämnt Liebherr till 3 x bäst i test. Helt konkret handlar det om följande produkter:

  1. Kylskåpet Liebherr KB4330
  2. Frysskåpet Liebherr SGN4335
  3. Kyl-/frysskåpet Liebherr Liebherr CNP4313

Testvinderne indeholder en eller flere af Liebherrs varemærke-teknologier:

  • BioFresh: Liebherr är pionjär på denna teknik, som håller frukt, grönsaker, kött, fisk och mejeriprodukter fräscha längre tid än i konventionella kylskåp.
  • DuoCooling: Två separata kylsystem i kombiskåpet CNP 4313, så luften i kyl och frys inte växlar mellan de två avdelningarna. Livsmedel torkar inte, och lukter förs inte från den ena avdelningen till den andra.
  • NoFrost-tekniken i frysen håller matvarorna fräscha längre. Livsmedel fryses in med iskall, recirkulerad luft, och luftfuktigheten som kan uppstå, leds ut från skåpet. Avfrostning är ett minne blott.

*) Vem är 'Anbefaler.com'
”Vi jämför och utvärderar, vad vi menar är de bästa, mest populära och mest överkomliga produkterna på marknaden. Vi utser testvinnare av vitvaror, hushållsprodukter och köksleverantörer. Allt innehåll produceras av oss själva med input från tillverkare, återförsäljare och professionella."

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

10. september 2020

Lyx på högsta nivå

Med Monolith har Liebherr inlett en ny era av exklusiva och lyxiga kylskåp, frysskåp och vinkylar. Den innovativa modellserien sätter enastående designuttalanden och realiserar nya dimensioner för inbyggnadsapparater.Läs mer

1. juni 2022

Längre färskhet i kylskåpet handlar om teknik

Du kompromissar inte, när du handlar. Färska varor av hög kvalitet finner vägen till din kundvagn. Därför önskar du naturligtvis även längsta möjliga hållbarhet för dina varor hemma i kylskåpet. Läs mer