Längre färskhet i kylskåpet handlar om teknik

Du kompromissar inte, när du handlar. Färska varor av hög kvalitet finner vägen till din kundvagn. Därför önskar du naturligtvis även längsta möjliga hållbarhet för dina varor hemma i kylskåpet.

Kyl- och frysskåpstillverkaren, Liebherr är världsberömd för sina innovativa teknologier som säkerställer att de olika typerna av livsmedel förvaras under de mest optimala förhållandena, så att de värdefulla vitaminerna och de fulla smakupplevelserna bevaras. Maten håller sig längre och matspill minskar.  

Nu står Liebherr redo med ett helt nytt sortiment av fristående kyl-/ frysskåp. Som vanligt i en superelegant och tidlös design och en exceptionellt hög kvalitet.

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

1. maj 2022

Så får du vinet att smaka ännu bättre

Väldigt många föredrar ett gott glas vin, även i vardagen. Upplevelsen kan dock lätt förvandlas till medelmåttig, om vinet till exempel har förvarats i ett skåp i köket. En vinkyl gör alla viner bättre – dyra som billiga – och uppgraderar samtidigt d ... Läs mer

1. juli 2022

Så blir köttet mörare och mer smakfullt

Nästan allt kött som köps idag är förpackat kort tid efter slakt och styckning och har därför ingen eller väldigt kort hängmörningstid. Omoget kött saknar smak. I ett DryAge skåp (köttmörningsskåp) frigörs mjölksyra som finns i allt kött och som ger ... Läs mer