Segway-Ninebot lanserar den nya F-serien av Ninebot KickScooter med pneumatiska och slanglösa däck och en fräsch design

Segway-Ninebot, den ledande globala tillverkaren av mikromobilitetslösningar, lanserar nu sin nydesignade F-serie KickScooter.

Ny F-serie, powered by Segway

Ninebot KickScooters F-serie är utrustad med den stilrena Segway-signaturdesignen, som fått en ny fräsch touch med energiska nyanser i orange samt en förbättrad ram. De 10" stora pneumatiska och slanglösa däcken och det kraftfulla bromssystemet ger en förbättrad körupplevelse samt större säkerhet och längre livslängd.

Välj den elsparkcykel som passar dig bäst: F20D, F30D eller F40D

Ninebot KickScooter F-serien består av flera olika modeller som ger dig möjlighet att välja just den elsparkcykel som passar dina behov.
Alla modellerna är utrustade med en maximal hastighet på upp till 20 km/h, en snygg färgdisplay, säkerhetsfunktioner som certifierade E-MARK- och Z-MARK-reflexer, LED-lampa och en ringklocka. Våra KickScooters låter dig välja mellan tre körlägen och ett gåläge för att kunna anpassa sig efter olika väderförhållanden och användarscenarier. De olika modellerna erbjuder olika valmöjligheter inom räckvidd på en enda laddning (F20D upp till 20 km, F30D upp till 30 km och F40D upp till 40 km) samt olika motoreffekter och bättre egenskaper i samband med stigningar.

Övriga funktioner och specifikationer

Ninebot KickScooter F-serien är utrustad med ett bromshandtag som styr både den elektroniska bromsen (framhjul) och skivbromsen (bakhjul). Därmed säkerställs en effektiv, stabil och säker inbromsning. Dessutom säkerställer Segways miljövänliga energiåtervinningssystem att ingen ström går till spillo och Smart Battery Management-systemet (BMS) håller uppsikt över batteriets prestanda och hållbarhet. Sist men inte minst är batteriet placerat i fotstödet för en låg tyngdpunkt, vilket bidrar till förbättrad körstabilitet samt säkerhet.

10" stora däck

Ninebot KickScooter F-serien har 10" stora däck som absorberar stötar och förbättrar körupplevelsen avsevärt med större komfort och stabilitet. Alla tre modeller har unika slanglösa pneumatiska däck med ett extra gelskikt på insidan, vilket reducerar risken för punkteringar avsevärt. 

Om Segway-Ninebot

Med missionen om att ”förenkla människors mobilitet och göra livet mer bekvämt och intressant” har Segway-Ninebot haft ett stort fokus på servicerobotar och intelligenta kortdistanstransporter. Med världsberömd immateriell äganderätt utvecklar och förbättrar Segway-Ninebot löpande sina produkter för att därigenom kunna erbjuda nya mikromobilitetslösningar i storstäder över hela världen. För mer information besök www.segway.com.

SEGWAY och Segway ”flyguy”-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Segway Inc. Varumärken som inte ägs av Segway tillhör respektive ägare som angivet.

 

 

Rekommenderade försäljningspriser:

  • F20D: SEK 4 999,-
  • F30D: SEK 6 199,-
  • F40D: SEK 6 899,-
Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

14. september 2021

Var SMART och välj en Segway eScooter/eMoped

Med Segways nya eScooters/eMopeder blir det enkelt för dig att gå över till el. Den eleganta och iögonfallande designen, användningen av den senaste innovativa tekniken, den ljudlösa körningen med en hastighet på upp till 25 eller 45 km/t och en räck ... Läs mer

4. oktober 2022

Segway-Ninebot utökar sortimentet av Premium KickScooters med P65I

Med nya Segway KickScooter P65I får du uppleva en helt ny form av förstklassig pendling på elsparkcykel där köregenskaper och säkerhet sätter pricken över i:et. Läs mer