Var SMART och välj en Segway eScooter/eMoped

Med Segways nya eScooters/eMopeder blir det enkelt för dig att gå över till el. Den eleganta och iögonfallande designen, användningen av den senaste innovativa tekniken, den ljudlösa körningen med en hastighet på upp till 25 eller 45 km/t och en räckvidd på 75–140 km på en laddning gör valet enkelt.

Segways eScooters/eMopeder är det nya miljövänliga och smarta sättet att ta sig runt på. Du får den snabba, elektriska accelerationen, enkel laddning via eluttag, LED-färgskärm på styret, översikt via din smartphone samt en oöverträffad körglädje och säkerhet.

Med det innovativa RideyGo!-systemet och Segway-Ninebot-appen får du en eScooter/eMoped med en mängd fördelar. AirLock-systemet låser automatiskt din Segway eScooter/eMoped när du lämnar den och låser upp den igen när du kommer tillbaka. Du behöver inte leta efter din nyckel eller smartphone i fickan – bara sätt dig på sätet, tryck på START och kör!

Med appen får du dessutom all relevant information om din eScooter/eMoped: var du parkerade, hur lång räckvidd du har kvar, data från varje resa osv.

Din Segway eScooter/eMoped är elektriskt driven med hjälp av ett litiumjonbatteri som enkelt går att montera av. Det betyder att du kan ansluta den till eluttaget hemma eller på arbetsplatsen för laddning för att ladda den, och därför inte behöver ha ett eluttag där du parkerar. Enklare blir det inte.

Med en innovativ placering av batteriet, Smart Battery Management-system, AHRS-stöldskydd, avancerade säkerhetsfunktioner, stor LED-färgskärm samt kraftfull LED-strålkastare är du inte bara SMART – du garanteras samtidigt en första klassens körupplevelse.

Specifikationer

Segway eMoped finns i en modell på 25 km/h samt en på 45 km/h, i fem snygga färger.

Segways eScooters fås i tre olika modeller*, i olika färger - varje modell finns i en version på 25 km/t samt en 45 km/t. Därmed har du möjligheten att välja den klassiska Jet Black, den eleganta Atlantic Blue eller den djärva Intense Red eScooter.

Valet är elektriskt – och det är ditt …

 

Rekommenderat försäljningspris

  • Segway eMoped: SEK 21 499
  • Segways eScooters: Från 31 499 DKK
Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

9. september 2021

iRobot introducerar robotdammsugaren Roomba® j7+ med iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence – Rengör efter dina behov, var och när du vill, så du får mer tid till dig själv

Med PrecisionVision-navigation identifierar och undviker iRobots mest avancerade robotdammsugare, Roomba j7+ hinder som t ex sladdar och efterlämningar från husdjur. Läs mer

30. september 2021

Segway-Ninebot lanserar den nya F-serien av Ninebot KickScooter med pneumatiska och slanglösa däck och en fräsch design

Segway-Ninebot, den ledande globala tillverkaren av mikromobilitetslösningar, lanserar nu sin nydesignade F-serie KickScooter. Läs mer