Få ett effektivt vapen mot virus – och skydda dig själv under vintersäsongen.

Vi vet alla, vad almanackan säger: vi ska ta väl hand om oss själva, för influensasäsongen är här på allvar. Med VBreathe Tasman som just har korats som vinnare av i den nya BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenare som kommer att ge sitt bidrag till, att du tryggt kan stanna inomhus i värmen och njuta av att vintern ska komma, väl medveten om, att din nya portabla luftrenare effektivt skyddar dig och dina kära mot skadliga luftburna virus, bakterier och mögel.

Sedan Coronaviruset gjorde sitt intåg, har vi vant oss vid att skydda oss mot smitta – inte minst har vi blivit duktiga på att sprita av, vilket har visat sig vara speciellt effektivt inte bara mot coronaviruset, utan mot virus generellt.  
Som tur är befinner vi oss i den lyckliga situationen, att vi kan vara lite närmare varandra igen och träffa fler människor i vår vardag, men det betyder också, att risken för allmän infektion stiger.  Just nu är det därför speciellt klokt att skydda sig själv på bästa möjliga sätt.

Därför: Låt inte vaccination och sprit stå ensamma! VBreathe Tasman är en stark medspelare när det gäller att minska förekomsten av oönskade partiklar i luften och på ytor. Luftrenaren kapslar effektivt in skadliga partiklar i luften och hindrar dem från att reproducera sig. När dessa inkapslade partiklar landar på en yta, kan de inte längre förorena den. 
Naturlig, VActive gel-ånga – framställd av australiska eteriska oljor – släpps ut och svävar i inomhusluften som ånga och sätter sig på ytor och på så sätt minskas mängden av patogener med stor effekt.  

Summa summarum: VBreathe förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt och tar bort bakterier och svamp på bostadens ytor, men inte nog med det: Denna luftrenare kan också visa sig vara extremt effektiv i kampen mot virus. Den täcker rum på upp till 16 m2 och är portabel, så du enkelt kan ta den med dig från vardagsrummet till köket – och från hemmet till jobbet! 
Gå en trygg vinter till mötes med VBreathe vid din sida.  

Rekommenderat försäljningspris: SEK 6.499,-

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

21. september 2021

Undvik byte av batteri med hållbara, batterifria personvågar

Tryck på knappen en gång för att ”pumpa” upp energinivån, och vågen är klar att användas. Läs mer

17. august 2022

Be smart – och boosta din löpträning med ett Smart Run-löpband från Witt Sport

Vår helt nya produktserie Witt Sport lanserar nu Witt Smart Run och Witt Smart Run Pro; två löpband i en trendig design, fullspäckade med funktioner och med alla de möjligheter som ett modernt löpband ska ha. Witt Smart Run och Smart Run Pro ger ... Läs mer