Be smart – och boosta din löpträning med ett Smart Run-löpband från Witt Sport

Vår helt nya produktserie Witt Sport lanserar nu Witt Smart Run och Witt Smart Run Pro; två löpband i en trendig design, fullspäckade med funktioner och med alla de möjligheter som ett modernt löpband ska ha. Witt Smart Run och Smart Run Pro ger löparentusiasten möjlighet för att noggrant anpassa och målinrikta träningen ner i minsta detalj på exakt det eller de områden som man önskar fokus och förbättring på.

Gjord för löpning
Även om löpning är en väldigt effektiv träningsform, är den tyvärr också, liksom andra viktbärande aktiviteter, belastande för kroppen. Vid träning på Witt Smart Run eller Smart Run Pro minskar denna belastning, för att man ”löper utan” de ojämnheter som man inte kan undvika utomhus och som kan skapa vridningar i leder och ge skador. 

Skonsam fjädring  
Witt Smart Run och Smart Run Pro har en särskilt bra fjädring med elastiska stötdämpare, som skyddar din kropp och ger dig en mycket bättre löpupplevelse än om du tränar ute eller på ett löpband med hård löpyta. 

Skräddarsy ditt löppass 
Löpbanden är särskilt lämpliga för att mäta och övervaka alla dina träningspass, t.ex. progressiv löpning, oavsett om du fokuserar på lutning, intervall eller längre distanser. Med Witt Smart Run eller Smart Run Pro kan du få exakt den stigning du vill ha, och du kan disponera dina krafter själv genom att justera lutningen på löpbandet, som går upp till 16 %. Du kan också öka eller minska hastigheten och på så sätt förhindra att du bränner dig i starten. Löpbandet innehåller flera interaktiva funktioner och håller koll på din löpdata som kalorier, steg per minut, löpsträcka, löptid och pulsdata. Anpassa träningsprogrammet efter individuella önskemål, om de förutbestämda programmen inte uppfyller dina behov. 

Din träning blir aldrig tråkig 
Den ultratunna pekskärmen på 21,5 tum ger obegränsade underhållningsmöjligheter för användare med Wi-Fi, Bluetooth eller YouTube – och du kan spela upp video eller musik från din telefon, precis som du kan anpassa löpbandet genom att ladda upp bilder till pekskärmen. Kanske hittar du motivation i en bild på din drömfigur som du kan se hela tiden när du tränar? Eller vad sägs om en bild på ditt barn eller kanske solnedgången du fångade på din senaste semester? Möjligheterna är många. 

Ett virtuellt universum av möjligheter 
Landscsape-funktionen låter dig springa i olika miljöer. Välj t.ex. "Beach", och starta din löptur i en strandmiljö där hastighetsändringarna du gör på skärmen motsvarar hastigheten du springer med. Det ser med andra ord realistiskt ut och tar dig ut från vardagsrummet och in i en autentisk löparmiljö, som kan varieras efter lust och humör.  

Få lite extra med Pro-modellen
Båda löpbanden från Witt Sport har kraftfulla, högpresterande motorer, men om du tränar för ett maraton eller vill bli en bra 100-meterslöpar, ger Witt Smart Run Pro dig de extra marginalerna du behöver. Pro-modellen är med andra ord en maskin för "löparnörden", som inte lämnar något åt slumpen! Du får en motoreffekt på hela 3 hk och en maxhastighet på 20 km/h. Dessutom får du även en extra stor löpyta att röra dig på och en praktisk mobilladdare så att du inte får slut på ström under din träning. Så det är bara att hitta spellistan på din telefon och slå på och ansluta till löpbandets inbyggda högtalare. 


Du väljer smart när du väljer Smart Run från Witt Sport. Ett löpband för den resultatorienterade och entusiastiska löparen. 

 

Se mer på: www.wittsverige.se 

Rekommenderat försäljningspris Witt Smart Run, SEK: 41.999, - 

Rekommenderat försäljningspris Witt Smart Run Pro, SEK: 55.599 , -

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

5. november 2021

Få ett effektivt vapen mot virus – och skydda dig själv under vintersäsongen.

Vi vet alla, vad almanackan säger: vi ska ta väl hand om oss själva, för influensasäsongen är här på allvar. Med VBreathe Tasman som just har korats som vinnare av BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenare som kommer att ge sitt bidrag till, att d ... Läs mer

23. august 2022

Spar turen til fitnesscentret – og forvandl din stue til hjemmetræningscenter med Witt Homegym og bench

Let’s face it; I en travl hverdag hvor både job, fritid og familieliv skal jongleres, kan det ærligt talt være uoverskueligt at få tiden til at pakke sit grej og finde vej heeelt ned til fitnesscentret… Men hvad om du fik fitnescentret til at kom ... Läs mer