Ge den erfarna pastakocken en match med Witt Premium Pasta Maker! Maskinen gör jobbet – DU får äran!

Älskar du också pasta? Nu kan du leka mästarkock och imponera på dina gäster med din alldeles egen, hemlagade spaghetti, tagliatelle, lasagne osv. – och det kan inte bli enklare!

Är du en av dem som emellanåt har känt ett styng av avund när du har hört andra tala om sina bragder när de har tagit fram sin pastamaskin och imponerat på allt och alla med sitt hantverk och sina kunskaper om det italienska köket?  Glöm det! För nu kan alla laga välsmakande, ljuvlig och aptitretande pasta med Witt Premium Pasta Maker – och det på under 15 minuter! 

Denna ”game changer” till maskin ser till att inget går fel i processen. Med hjälp av sin avtagbara vattenbehållare med automatisk vattendosering använder Witt Premium Pasta Maker exakt den mängd vatten som behövs för den valda pastasorten. Inte för mycket och inte för lite. Det betyder att där man förr kunde hamna helt fel med bara några få droppar vatten är Witt Premium Pasta Maker din nya bästa vän som aldrig sviker! 

Förutom rätt mängd vatten står Witt Premium Pasta Maker även för alla andra parametrar i den något komplicerade process, som förr kunde göra vem som helst missmodig. Den första springande punkten är den perfekta degen, som maskinen själv ”känner sig fram till”: om degen är för torr kör maskinen helt enkelt tillbaka degen från valsen, mjukar upp den med mer vatten, blandar om och kavlar ännu en gång ut degen genom valsen tills den perfekta konsistensen uppnås. Nästa springande punkt är en optimal temperatur, som hänger nära samman med konsistens. Här har Witt Premium Pasta Maker en inbyggd fläkt som förhindrar att pastan klibbar ihop när den kommer ut. Med en kapacitet på mellan 200 och 600 gram mjöl och med sin inbyggda våg kan du ställa in maskinen att göra exakt den mängd du vill ha – och överlåta resten åt maskinen.  
Det kan med andra ord inte gå fel! 
Men det behöver du ju inte avslöja för dina gäster …  


Witt Premium Pasta Maker är en del av Witt Premium-serien, vilket innebär att den inte bara har en stilren look enligt den skandinaviska stilen utan att den också är tillverkad i en kraftig och kompromisslös kvalitet. Du får elegans, kvalitet och inte minst funktionalitet på en och samma gång, så låt den stå framme på köksbordet också när den inte används så att den får locka till sig uppmärksamhet och beundrande blickar i pastapauserna. 

Tillgänglig: november 2021 

Rekommenderat försäljningspris: 

SEK: 3799,-  

 

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

21. juni 2021

Minska ditt matavfall

Välkomna din nya hållbara vän i ditt kök... Sage har utvecklat en genial komposthink för ditt kök, Sage Food Cycler, som omvandlar ditt hushållsavfall till luktfria, torkade ekochips på under 4 timmar. En välkommen hjälpande hand för vårt ansträng ... Läs mer

1. november 2021

3 x PREMIUM-PRODUKTNYHETER

Nu kan vi presentera nya produkter från Witt Premium – vår serie i kompromisslös, kraftig kvalitet och minimalistisk design. Witt Premium ger dig elegant högkvalitativ funktionalitet med köksprodukter som levererar både hög prestanda och stilren este ... Läs mer