3 x PREMIUM-PRODUKTNYHETER

Nu kan vi presentera nya produkter från Witt Premium – vår serie i kompromisslös, kraftig kvalitet och minimalistisk design. Witt Premium ger dig elegant högkvalitativ funktionalitet med köksprodukter som levererar både hög prestanda och stilren estetik för ditt kök.

Witt Premium köksapparat WPSM1200S/WPSM1200B

En mycket solid köksapparat med bas i aluminium och en rymlig stålskål på 4,8 liter med belysning över skålen. Förutom digital timer med ned- och uppräkning och planetarisk rotation med växellåda i metall får du 7 olika hastigheter som är konstanta – oberoende av innehåll och belastning. 

Inklusive K-spatel, K-spatel med silikonkant, vispar, degkrok och stänkskyddslock.
Köksapparaten fås både i svart och silver. 

 

Witt Premium elvisp WPHM450B

En elvisp med en kraftfull motor på 450 W och 5 olika hastigheter samt turbofunktion. Elvispen har en stilren Matt Velvet Touch-yta och det medföljer vispar och degkrokar i rostfritt stål. 

 

Witt Premium Slow Juicer WPS200B

En behaglig tystgående maskin med hög prestanda och 3 olika varvtal (40/60/80 varv/min.) + backväxel. Det medföljer 3 filter för 3 olika ändamål, beroende på om du vill göra juice, smoothies eller sorbetglass. Enkel att rengöra. 

 

 

Rekommenderat försäljningspris:

  • Witt Premium köksapparat: SEK 4899,-
  • Witt Premium elvisp: SEK 649,-  
  • Witt Premium Slow Juicer: SEK 3499,-  
Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

20. oktober 2021

Ge den erfarna pastakocken en match med Witt Premium Pasta Maker! Maskinen gör jobbet – DU får äran!

Älskar du också pasta? Nu kan du leka mästarkock och imponera på dina gäster med din alldeles egen, hemlagade spaghetti, tagliatelle, lasagne osv. – och det kan inte bli enklare! Läs mer

5. november 2021

Få ett effektivt vapen mot virus – och skydda dig själv under vintersäsongen.

Vi vet alla, vad almanackan säger: vi ska ta väl hand om oss själva, för influensasäsongen är här på allvar. Med VBreathe Tasman som just har korats som vinnare av BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenare som kommer att ge sitt bidrag till, att d ... Läs mer