Just blend it...

Enkel, elegant och effektiv blender - med funktioner, du faktiskt har användning för. Varje gång!

Smoothies, krossad is och ett rengöringsprogram är allt, vad du behöver i en blender. Den effektiva och stilfulla blendern från Witt har 3 förprogrammerade inställningar och ett manuellt vridreglage med steglös hastighet samt pulsfunktion. Enklare kan det inte bli.

Med en kraftfull 1200 W motor, 6 knivar och 20 000 varv, säkerställer blendern en jämn och enhetlig konsistens – och klarar utan problem hårda råvaror som istärningar, mandlar och nötter.

Blendern är klassisk och stilren, och finns i både rostfritt stål och svart.

”Just blend it” med Witt Classic, och njut av den silkeslena konsistensen från blendern, som ger exakt det resultat som du behöver.

Rek. pris

Witt Classic blendern, svart SEK 1499,- (WCB1200B)
Witt Classic blendern, stål SEK 1499,- (WCB1200S)

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

16. september 2020

Dammsug dig till ett bättre inomhusklimat

ROIDMI har just lanserat sin toppmodell inom sladdlösa dammsugare. RS60 kan både dammsuga och moppa ditt golv. Här talar vi om en dammsugare, där prestandan och allsidigheten har nått nya höjder.Läs mer

21. juni 2021

Minska ditt matavfall

Välkomna din nya hållbara vän i ditt kök... Sage har utvecklat en genial komposthink för ditt kök, Sage Food Cycler, som omvandlar ditt hushållsavfall till luktfria, torkade ekochips på under 4 timmar. En välkommen hjälpande hand för vårt ansträng ... Läs mer