Köksvåg: 1x liten och exakt – med 0,1 g intervall, 2x batterifri

Den nya digitala köksvågen från Witt Classic-serien kan med sin 0,1 g viktintervall väga så exakt, att även finsmakaren kan tillfredsställa sin fina smakpalett. De batterifria köksvågarna från Witt Premium-serien gör livet enklare, och du behöver aldrig bekymra dig för, att batteriet tar slut mitt i matlagningen.

Digital köksvåg / Witt Classic-serien

Med den nya digitala köksvågen öppnas nya möjligheter för precision! Kaffeentusiasten vet, att den perfekta koppen kaffe kräver en exakt uppmätt mängd kaffebönor, endast då säkerställs den helt optimala smakupplevelsen. Med 0,1 g viktintervall (från 1 g till max. 5 kg) får du nu ofattbara möjligheter att väga exakt och därigenom säkerställa ett perfekt slutresultat – oavsett om du lagar förrätt, huvudrätt, dessert eller brygger kaffe/te.

Hållbara, batterifria köksvågar / Witt Premium-serien

Slut med batterier i soporna som förorenar miljön och som tar slut på ström i de värsta möjliga situationerna! Med de nya köksvågarna "pumpas" energinivån upp enkelt och snabbt och vågen är klar att användas.

Det finns två modeller i den batterifria serien:

  • Den ”klassiska” köksvågen med tanke på storlek och utseende. Här vrids knappen bara ett par gånger, och du är klar att börja väga.
  • Den lilla och smidiga hopfällbara köksvågen. Här ska du bara öppna och stänga vågen ett par gånger och därefter är vågen redo.

Enkel, praktisk, hållbar och elegant stilren design.

Rek. försäljningspris

  • Witt Classic-serien Witt WCKS5BM: SEK 449,-
  • Witt Premium-serien Witt WPKS5S: SEK 699,-
  • Witt Premium-serien Witt WPKSF5S (hopfällbar): SEK 599,-

 

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

20. oktober 2020

Just blend it...

Enkel, elegant och effektiv blender - med funktioner, du faktiskt har användning för. Varje gång!Läs mer

3. august 2022

Det regnar isbitar…

Sommaren är här – det betyder sol, mys och iskaffe. Men vad er iskaffe utan is? Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isbitar på kort tid – till det uppfriskande iskaffet, den läskande lemonaden eller till den kalla drinken. Läs mer