Så får du vinet att smaka ännu bättre

Väldigt många föredrar ett gott glas vin, även i vardagen. Upplevelsen kan dock lätt förvandlas till medelmåttig, om vinet till exempel har förvarats i ett skåp i köket. En vinkyl gör alla viner bättre – dyra som billiga – och uppgraderar samtidigt ditt kök.

Få ut det mesta av dina viner utan att behöva bekymra dig om luftfuktighet, hållbarhet, serveringstemperatur m.m. Witt har just lanserat ett stort och fantastiskt fint sortiment av vinkylar – som dessutom är mycket prisvärda. Ge dina viner de bästa förutsättningarna, så du kan njuta av de goda dropparna – och aldrig mer behöva vara rädd för, att du inte har ett serveringsklart vin, när du behöver slappna av efter en lång dag.

Konstant temperatur
Vin kräver en konstant och passande temperatur. Rödvin och vitvin kräver olika temperaturer och en av de stora fördelarna med Witts vinkylar är, att du kan ställa in temperaturen exakt efter, vad som är bäst för dina flaskor. Skåpen har två temperaturzoner som kan ställas in individuellt med hjälp av touch-panelen. Så du kan enkelt förvara både röda, vita och roséviner i samma vinkyl.

Inget ljus, tack
Inget vin mår bra av solljus. Av samma orsak fylls rödvin, som normalt lagras längst, i färgade flaskor. Witts vinkylar har tonade och härdade UV-glasdörrar (med larm), så att vinerna kan vila tryggt, säkert och lutande, skyddade mot UV-strålning. Elegant dämpad LED-belysning ger en bra överblick. Ett aktivt kolfilter säkerställer god luftkvalitet och förhindrar eventuell lukt och matos från omgivningarna att skada vinerna.  

Nya tendenser
Sortimentet är varierat men speciellt de integrerbara modellerna med touch-lucka matchar perfekt tidens stilrena och grepplösa kök. Om du är mer åt gin & tonic hållet, bör du överväga det perfekta ”barskåpet”: halvt dryckesskåp, där alkohol, flaskor och burkar kan förvaras ner till 1°C. Perfekt även för isbitarna, så att de ligger närmare festens mittpunkt i stället för frysen, utan att de försvinner lika snabbt som vid matbordet.

Du kan också välja ett ”champagneskåp” med samma låga temperaturinställning (från 1°-18°C). Då har du alltid en flaska redo till nästa festliga tillfälle. Eller om du bara behöver lite vardagslyx.

Rek. pris

Från SEK 9.999,-

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

30. september 2021

Så får du ut mest vitaminer från din mat

Vitaminer, mineraler, näringsämnen … Vi vill gärna ha så mycket av dessa som möjligt. Skonsam tillagning av maten är nyckeln till att bevara saften och kraften i råvarorna. Då är en ångugn optimal. De Dietrich presenterar nu världens första ’full si ... Läs mer

1. juni 2022

Längre färskhet i kylskåpet handlar om teknik

Du kompromissar inte, när du handlar. Färska varor av hög kvalitet finner vägen till din kundvagn. Därför önskar du naturligtvis även längsta möjliga hållbarhet för dina varor hemma i kylskåpet. Läs mer